zaregistrovat se

DIETNÍ STRAVOVÁNÍ V TEORII A PRAXI

event
place

určení

pro nutriční terapeuty, vedoucí úsekové sestry, všeobecné sestry, ostatní NLZP pracující v přímé péči a pro pracovníky vedení a managementu stravovacího provozu

náplň

Definice a vysvětlení pojmů. Metodika pro zavádění dietního stravování, postupy a možnosti realizace. Dietní systém a jeho zpracovatelé. Úloha a náplň práce nutričního terapeuta na klinickém pracovišti, ve stravovacím provozu, v pobytových zařízeních sociální péče a školních zařízeních. Úloha a kompetence managementu stravovacích provozů. Rovina spolupráce s lékaři a NLZP. Druhy diet, charakteristika, indikace, nutriční složení a energetická potřeba. Dietní strava v algoritmu péče o pacienta/klienta.

PŘIHLÁSIT SE
pořádá Katedra ošetřovatelství a porodní asistence
- organizátor
- vedoucí kurzu