zaregistrovat se

DIETNÍ STRAVOVÁNÍ A LÉČEBNÁ VÝŽIVA V TEORII A PRAXI - 824-52/2020

event
Jednorázová akce: 18.02.2020 - 21.02.2020
place
NCO NZO Vinařská 963/6 Brno 603 00
Zobrazit na mapě

cíl

Získání poznatků a přehledu kompetencí nutričního terapeuta ve všech úrovních poskytované nutriční péče (klinická pracoviště, steavovací provozy, pobytová zařízení sociální péče, školní zařízení).

určení

Všeobecná sestra, Nutriční terapeut, Nutriční asistent

náplň

Definice a vysvětlení pojmů. Metodika pro zavádění dietního stravování, postupy a možnosti realizace. Dietní systém a jeho zpracovatelé. Úloha a náplň práce nutričního terapeuta na klinickém pracovišti, ve stravovacím provozu, v pobytových zařízeních sociální péče a školních zařízeních. Úloha a kompetence managementu stravovacích provozů. Rovina spolupráce s lékaři a NLZP. Druhy diet, charakteristika, indikace, nutriční složení a energetická potřeba. Dietní strava v algoritmu péče o pacienta/klienta.

nutriční péče zdravotnický management nutriční terapeut
PŘIHLÁSIT SE
předpokládaná cena
6500 Kč
počet účastníků
0 z 20

pořádá Subkatedra výživy
Lucie Šebelová organizátor sebelova@nconzo.cz 543559583
Dana Dřínovská vedoucí kurzu
dle rozvrhu lektor