AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA OBORU HYGIENA VÝŽIVY - 851-520/2021
event
Jednorázová akce: 16.02.2021 - 17.02.2021
place
NCO NZO
Vinařská 963/6 Brno 603 00
Zobrazit na mapě
cíl
Proškolení pracovníků provádějících úřední kontroly se zaměřením na bezpečnost potravin a ochranu zájmů spotřebitele.
určeníVšeobecná sestra, Zdravotní laborant, Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví, Nutriční terapeut, Odborný pracovník v laboratorních metodách a v přípravě léčivých přípravků, Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví, Jiný odborný pracovník, Lékař
náplňAktuální informace z oboru hygiena výživy pro výkon státního zdravotního dozoru v oblasti stravovacích služeb; zkušenosti s činností OOVZ během epidemie covid-19.
poznámka Nutné předpokladyPro odborné pracovníky vykonávající státní zdravotní dozor a pořizující podklady pro výkon státního zdravotního dozoru - pro pracovníky oboru hygiena výživy z KHS a ZÚ.
epidemiologie
hygiena výživy
ochrana a podpora veřejného zdraví
alimentární nákazy
pokrmy
zdravotní nezávadnost
PŘIHLÁSIT SE
pořádá Subkatedra ochrany veřejného zdraví
Petra Drápalová organizátor drapalova@nconzo.cz 543559585
Jitka Chmelíková vedoucí kurzu
dle rozvrhu lektor
předpokládaná cena
1800 Kč
pořádá Subkatedra ochrany veřejného zdraví
Petra Drápalová organizátor drapalova@nconzo.cz 543559585
Jitka Chmelíková vedoucí kurzu
dle rozvrhu lektor