zaregistrovat se

AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA OBORU HYGIENA VÝŽIVY - 851-520/2021

event
Jednorázová akce: 16.02.2021 - 17.02.2021
place
NCO NZO Vinařská 963/6 Brno 603 00
Zobrazit na mapě

cíl

Proškolení pracovníků provádějících úřední kontroly se zaměřením na bezpečnost potravin a ochranu zájmů spotřebitele.

určení

Všeobecná sestra, Zdravotní laborant, Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví, Nutriční terapeut, Odborný pracovník v laboratorních metodách a v přípravě léčivých přípravků, Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví, Jiný odborný pracovník, Lékař

náplň

Aktuální informace z oboru hygiena výživy pro výkon státního zdravotního dozoru v oblasti stravovacích služeb; zkušenosti s činností OOVZ během epidemie covid-19.

poznámka

Nutné předpokladyPro odborné pracovníky vykonávající státní zdravotní dozor a pořizující podklady pro výkon státního zdravotního dozoru - pro pracovníky oboru hygiena výživy z KHS a ZÚ.

epidemiologie hygiena výživy ochrana a podpora veřejného zdraví alimentární nákazy pokrmy zdravotní nezávadnost
PŘIHLÁSIT SE
předpokládaná cena
1800 Kč

pořádá Subkatedra ochrany veřejného zdraví
Petra Drápalová organizátor drapalova@nconzo.cz 543559585
Jitka Chmelíková vedoucí kurzu
dle rozvrhu lektor